Home Landelijke radio 3FM vanaf vanavond drie dagen vanaf Lowlands

3FM vanaf vanavond drie dagen vanaf Lowlands

3FM start vanavond met haar jaarlijkse live uitzendingen vanaf Lowlands. Vanuit de glazen studio die eerder op Pinkpop werd gebruikt zullen verschillende dj’s aandacht besteden aan het festival. In de uitzendingen zullen verslaggevers vanaf het veld bijdragen leveren, zijn er interviews met optredende artiesten en wordt er veel live-muziek uitgezonden.

De uitzendingen beginnen vanavond om 19:00 uur met Sander Lantinga en Coen Swijnenberg. Vervolgens is Giel Beelen van 23:00 tot 1:00 uur te horen met ‘Campingradio’.

Op zaterdagavond zullen Edwin Diergaarde, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra van 18:00 tot 23:00 uur de uitzendingen verzorgen. Daarna volgt opnieuw een uitzending van ‘Campingradio’.

Zondag beginnen de uitzendingen al om drie uur ’s middags. Tot 23:00 uur zijn Gerard Ekdom, Paul Rabbering, Barbara Karel, Giel Beelen en Eric Corton. Vervolgens wordt de jaarlijkse ‘Lowlands Afterparty’ met hoogtepunten van het weekend verzorgd door Paul Rabbering in Hilversum.

Naast de live-uitzendingen verzorgt 3FM 24 uur per dag speciale uitzendingen via een evenementenfrequentie op het festivalterrein. Lowlands On Air is sinds gisterenmiddag in Biddinghuizen te ontvangen op 106,2 FM.

Ook houdt 3FM tijdens het festival diverse acties. Zo is er de dagelijks de mogelijkheid om in bad te gaan met Michiel Veenstra en wordt er Karaoke gespeeld.

Lowlands is niet alleen op de radio te volgen, maar ook op de televisie. Nederland 3 heeft vanavond om 23:50 uur, morgen om 16:00 uur én om 22:30 uur, zondag 15:05 uur en maandag om 23:40 uur uitzendingen met optredens en interviews. Verder zendt de digitale televisiezender van VPRO’s ‘3VOOR12’ het hele festival live uit.