Home Landelijke radio 3FM Serious Request tussenstand zondag: 273.745 euro

3FM Serious Request tussenstand zondag: 273.745 euro

3FM Serious Request heeft tijdens de eerste dag 273.745 euro opgehaald. Vorig jaar stond de teller na de eerste 24 uur op 244.668 euro. Toen was de eindstand 7.113.447 euro, maar daarvan was drie miljoen euro afkomstig van de overheid.

In Zwitserland stond vorige week al een glazen huis. Daar werd 8.996.326 Zwitserse frank opgehaald, omgerekend zo'n zeven miljoen euro. Twintig procent daarvan is afkomstig van een Egyptische investeerder.

Nadat Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg opgesloten werden in het Glazen Huis kwam Katja Schuurman langs. Zij hield de dj's de eerste uren gezelschap. Later kwamen ook onder meer Ellen ten Damme en Jamai nog langs. En vandaag brachten onder meer de band Graffiti 6 en Sterretje een bezoek aan het Glazen Huis.

Een bijzonder moment voor de dj's was dat ze vanmiddag het startsein mochten geven voor de voetbalwedstrijd PSV – Roda JC. Coen Swijnenberg blies in het Glazen Huis op een fluitje waarna een luisteraar die daarvoor had betaald de aftrap deed in het stadion.

  
Foto: 3FM

Vorig artikelJeroen Kijk in de Vegte verkleedt zich als kalkoen op Q-music
Volgend artikelRadiostations sluiten 2010 af met jaarmixen