Home Landelijke radio 3FM Serious Request in 2013 in Leeuwarden

3FM Serious Request in 2013 in Leeuwarden

Het Glazen Huis van 3FM staat in 2013 in Leeuwarden. Dat is zojuist bekend gemaakt op de publieke popzender. Het is de achtste stad waar 3FM Serious Request komt.

Dj Paul Rabbering is vandaag op weg gegaan naar de stad die het huis zou krijgen. Ook Kerkrade en Sittard-Geleen waren in de race. "Het is goed om op tijd te weten waar het Glazen Huis zal staan", zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers . "Dan hebben we genoeg voorbereidingstijd."

"Het Glazen Huis staat volgend jaar op een prachtig vernieuwd plein in het levendige hart van Leeuwarden", zo vervolgt Mutsaers. "Het Wilhelminaplein staat in Leeuwarden ook bekend als Zaailand. We kijken uit naar de samenwerking met deze stad, de provincie en hopen dat we samen met het Rode Kruis en heel Nederland van deze tiende editie van 3FM Serious Request weer een succesvolle inzameling kunnen maken."

Komende december speelt 3FM Serious Request zich af in Enschede. Vorig jaar stond het Glazen Huis in Leiden. In 2010 in Eindhoven en in 2009 in Groningen, het jaar daarvoor in Breda. In 2007 vond 3FM Serious Request plaats in Den Haag en de eerste drie jaar stond het huis op de Neude in Utrecht.

Vorig artikelHelikopter start dinsdag met hijsen mastdelen Smilde
Volgend artikelKoninginnedagfeest Slam!FM in Amsterdam nu al vol