Home Landelijke radio 3FM-programma Paul Rabbering gaat ‘Rab Radio’ heten

3FM-programma Paul Rabbering gaat ‘Rab Radio’ heten

Het programma dat Paul Rabbering elke werkdag voor de KRO op 3FM gaat maken als opvolger van Cobus Boscha gaat ‘Rab Radio heten’. Het programma, dat tussen 14:00 en 16:00 zal worden uitgezonden, wordt volgens de makers een verrassend en interactief muziekprogramma met veel inbreng van de luisteraars.

Al eerder werd naar buiten gebracht dat muziek de hoofdmoot vormt van ‘Rab Radio’. Het programma zal gevuld worden met de nieuwste pop- en rockhits, maar ook met oude platen. Paul Rabbering: “Er zijn zoveel nummers uit de jaren tachtig en negentig die je nergens meer hoort. Zo jammer! Daar ga ik wat aan doen.” Paul schuwt de foute platen ook niet: in het onderdeel ‘Lekker Fout!’ gaat hij zo nu en dan een plaat van artiesten als Rednex, Charlie Lownoise & Mental Theo of Modern Talking draaien.

Rab Radio is een interactief programma; zo is er elke dag de ‘Music Message’: een luisteraar krijgt de gelegenheid om door middel van een toepasselijke plaat een boodschap door te geven. ‘Rab Radio’ laat uiteraard ook de reactie van de verraste ontvanger van de boodschap horen. Rab Radio richt zich verder nadrukkelijk op luisteraars in de regio. Paul: “Bij het dagelijkse onderdeel de Regio Request krijgen de luisteraars uit één bepaalde plaats in Noord-, Oost-, Zuid- of West-Nederland de kans om telefonisch hun favoriete plaat aan te vragen. Natuurlijk wil ik dan ook iets weten over hun woonplaats. Zo gaan we het hele land door.” [bron: Antenne 2]