Home Landelijke radio 3FM-nachtjocks voeren opdrachten uit voor Serious Request

3FM-nachtjocks voeren opdrachten uit voor Serious Request

De nachtjocks van 3FM doen vannacht een poging zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request tijdens de 'Nacht van de Opdracht'. Vijf dj's hebben van luisteraars een opdracht gekregen die tussen 1:00 en 5:00 uur moeten uitvoeren.

Barend van Deelen en Roosmarijn Reijmer presenteren de uitzending in de studio terwijl de andere nachtjocks in het land hun opdracht uitvoeren. De uitdaging die het meeste geld oplevert bezorgt de bedenker ervan een bezoek aan het Glazen Huis in Groningen.

Thymen Wabeke gaat verkleed als mug op stap in Tilburg en laat zich tegen betaling met een vliegenmepper slaan. Robbert-Jan van der Velde gaat belletje trekken met een karaokeset. Kristel moet collecteren op de Reguliersdwarsstraat door met zoveel mogelijk mensen op de foto te gaan. Bert van Lent gaat in het oosten van het land verse broodjes verkopen en mensen die 's nachts aan het werk of op pad zijn. Sander Guis, zal bij tankstation ‘de Lucht’ aan de West-zijde van de A2 ter hoogte van Zaltbommel service verlenen aan automobilisten en vrachtwagen chauffeurs.