Home Landelijke radio 3FM live bij de Ronde om Texel

3FM live bij de Ronde om Texel

3FM doet vanaf vanavond live verslag van de ‘Ronde om Texel’. Deze catamaranrace vindt plaats op zaterdag 11 juni. De TROS en de NPS zijn er vanavond al bij met een programma van Corné Klijn vanaf 20:00 uur. In de uitzending zijn optredens te horen van onder meer Beef, Ali B en Krezip.

Morgenavond opent Corné Klijn om 18:00 uur met ‘Disco Classics Party Request The Beach Edition’, gevolgd door ‘Lantinga & Swijnenberg. Optredens zijn van de Brabantse band Zober op samen met Brace, Relax, The Sheer en Di-rect.

Op zaterdag zendt 3FM de hele dag uit vanaf Texel. De ochtend wordt gevuld door Corné Klijn en Edwin Diergaarde. ’s Middags tussen 12:00 en 14:00 uur maakt Coen Swijnenberg een speciale Swijnenstal, gevolgd door de Mega Top 50. Corné Klijn sluit de dag af met ‘Kort & Klijn’ tot 19:00 uur. Met Optredens van Lange Frans & Baas B, Brainpower, Ch!pz en de Belgische formatie DeLaVega wordt het weekend afgesloten.

Op vrijdag zenden ook Radio 2 en de Wereld Omroep live uit vanaf Texel. Daniël Dekker presenteert namelijk de ‘Gouden Uren’ op Radio 2 en het programma ‘Heb Je Even Voor Mij’ tussen 14:00 en 17:00 uur op de Wereld Omroep.