Home Landelijke radio 3FM lanceert website Kom-in-Actie

3FM lanceert website Kom-in-Actie


3FM heeft de Kom-in-Actie website voor 3FM Serious Request online gezet. Iedereen die 3FM Serious Request wil versterken met een eigen initiatief, kan dit via deze website doen. 3FM Serious Request focust dit jaar samen met het Rode Kruis op moeders, die geraakt zijn door oorlog. Deze stille ramp treft wereldwijd meer dan 10 miljoen moeders. De drie dj’s in het Glazen Huis gaan alles doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor deze vrouwen.

Elk jaar krijgt 3FM Serious Request steun door initiatieven van mensen in het land. Particulieren, bedrijven, scholen, sportverenigingen maken zich sterk voor de stille ramp die centraal staat door zelf in actie te komen. Iedereen die daarvoor een plan heeft, kan zich aanmelden via 3fm.nl/kominactie. Daar is ook een promotiepakket voor een actie aan te vragen. 3FM stuurt op de leukste initiatieven een radio of tv ploeg af.

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. In 2004 haalde 3FM Serious Request € 915.955 op voor de vluchtelingen in Darfur. Sindsdien zet 3FM elk jaar een stille ramp succesvol op de kaart. In 2010 stond het Glazen Huis in Eindhoven en werd € 7.135.707,- opgehaald. In 2011 staat het Glazen Huis in Leiden en in 2012 in Enschede.