Home Landelijke radio 3FM doet live verslag van Amerikaanse presidentsverkiezingen

3FM doet live verslag van Amerikaanse presidentsverkiezingen

3FM doet op 4 november live verlag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vanaf 19:00 uur ’s avonds tot 6:00 uur ’s ochtends doen Michiel Veenstra en Eric Corton verslag van ‘The President’s Night’ vanuit de Melkweg in Amsterdam.

In de elf uur durende marathonuitzending houden de dj’s de exit polls nauwlettend in de gaten. In de Melkweg zijn tal van politici, artiesten en andere gasten aanwezig waarmee wordt gepraat over de keuze tussen McCain en Obama en de gevolgen daarvan.

In het programma staat met name de betekenis van de verkiezingsuitslag voor Nederland centraal. Luisteraars kunnen inbellen en er is telefonisch contact met Nederlanders in de States. Tevens is er live muziek te horen, onder andere Giovanca en a balladeer treden op.

In aanloop naar de presidentsverkiezingen doet 3FM al uitgebreid verslag. Michiel Veenstra presenteerde zijn programma ‘Met Michiel’ vorige week vanuit de V.S. en ook deze week is Michiel Veenstra nog vanuit Amerika te horen. Vanaf vanavond zendt hij drie dagen uit vanuit verschillende steden in California.