Home Landelijke radio ‘3 oktober radio’ on air tijdens Leiden Ontzet

‘3 oktober radio’ on air tijdens Leiden Ontzet

Na het succes van vorig jaar krijgt Leiden voor het tweede maal gedurende vier dagen een eigen radio omroep tijdens het Leidens ontzet. ‘3 oktober radio’ maakt het mogelijk dat thuisblijvers en mensen die niet bij de festiviteiten aanwezig kunnen zijn, vanaf 1 tot en met 4 oktober aanstaande, toch live kunnen luisteren naar een verslag van de 3 oktober feesten.

De FM-frequentie van ‘3 oktober radio’ is dit jaar gewijzigd van 107.5 fm naar 107.0 fm. Er wordt uitgezonden met een tijdelijke evenementenfrequentie.

Tijdens de uitzenddagen is er live verslag van de hutspotmaaltijd, de taptoe, het vuurwerk en diverse andere activiteiten. Ook zal er op 3 oktober live muziek vanaf locatie ten gehore worden gebracht.

Op 4 oktober is er een speciale benefiet uitzending in het kader van wereld dierendag in samenwerking met het dierenasiel te Leiden.

‘3 oktober radio’ is inmiddels ondergebracht in een stichting, namelijk de Stichting Leidse Evenementen Radio (SLER). “Deze stichting heeft als doel om de feestvreugde tijdens activiteiten en/of feesten via diverse media zoals radio of via het internet te vergroten, zonder winstoogmerk”, laat de stichting weten.

Vorig artikelNPS zoekt samenwerking met NOS en RVU
Volgend artikelDordtse raad kan geen omroep kiezen