Home Landelijke radio 100% NL 100% NL en SLAM! onderdeel van RadioCorp

100% NL en SLAM! onderdeel van RadioCorp

De radiostations 100% NL en SLAM! zijn vanaf nu onderdeel van RadioCorp en vormen een nieuwe onafhankelijke mediagroep. Hiermee is de in mei bekend gemaakte herstructurering van de radiobelangen tussen RadioCorp en Talpa Holding succesvol afgerond. Het nieuws volgt op de bekendmaking van TMG en Talpa dat de samenwerking tussen de twee bedrijven rond is.

Het nieuwe radiobedrijf is in handen van drie personen. Karl Habsburg bezit 60 procent van de aandelen, Carlo de Boer en Herbert Visser hebben beide 20 procent van de aandelen in handen.

Grootaandeelhouder Karl Habsburg: “Ik ben er trots op dat de in mei door ons aangekondigde herstructurering succesvol is afgerond. Zowel 100% NL als SLAM! zijn 2 energieke en succesvolle radiostations die de komende jaren op alle multimediale platformen aanwezig zullen zijn en verder zullen gaan groeien.”

Het management van de nieuwe radiogroep blijft in handen van de huidige directie bestaande uit Herbert Visser en Carlo de Boer. Door de samenvoeging zal SLAM! binnenkort intrekken bij 100% NL in Naarden.

Vorig artikel538Groep en Sky Radio Group sinds dit weekend samen verder
Volgend artikelMorgen uitreiking RadioFreak Awards 2016