Home Landelijke radio Tweede editie RadioDag wordt voorprogramma van Gouden RadioRing

Tweede editie RadioDag wordt voorprogramma van Gouden RadioRing


De tweede editie van De RadioDag wordt gehouden op dezeflde dag als de uitreiking van de Gouden RadioRing. Tijdens de dag geven dj's en programmamakers van landelijke zenders masterclasses en workshops. Ook is er een panel met directeuren van landelijke stations èn een keynote door de baas van Frankrijks nummer 1 hitradio, NRJ.

De RadioDag is bedoeld om radiotalent in contact te brengen met de professionele radiobranche. De organiserende stichting De RadioDag hoopt zo bij te dragen aan het ontwikkelen en stimuleren van dit talent. Het programma van de 2012-editie wordt geopend door Gerard Ekdom (3FM) en biedt inzichten voor elke radiodiscipline.

Trainingen worden gegeven door onder andere Rob Stenders (3FM), Wouter van der Goes (Q-music), Jeroen Kijk in de Vegte (Radio 6), Niels Hoogland (Sky Radio Group), Marc Adriani (BNN), Hannelore Zwitserlood (538 Groep) en Diederick Huizinga (PURE Jingles). Radiogoeroe Leo van der Goot leidt een panelsessie met directeuren van grote Nederlandse zenders en keynote speaker Gaël Sanquer vertelt over het succesverhaal van NRJ.

Aansluitend op de RadioDag in Theater Gooiland in Hilversum is de uitreiking van de Gouden RadioRing.

RadioFreak mag tien vrijkaarten (normaal 85 euro) weggeven. Tien mensen die vanaf nu tot en met zondag de Facebook-pagina van RadioFreak 'liken' ('vind ik leuk'), komen in aanmerking voor de prijzen! Maandag worden de winnaars gekozen die op 15 november gratis naar De RadioDag mogen.