Home Landelijke radio Timur Perlin weg bij Caz!

Timur Perlin weg bij Caz!

Timur Perlin zal op vrijdag 20 juli zijn laatste ‘Timur Open Air’ presenteren. De dj heeft aangegeven te willen stoppen bij de zender en zich te willen oriënteren op zijn toekomst.

“Caz! heeft zich in de loop van het afgelopen jaar ontwikkeld en ik vind het station niet meer bij mij passen. Dit is dan ook het moment voor mij om afscheid te nemen van Caz! en te bekijken wat ik verder wil gaan doen,” aldus Timur.

Programma Directeur Robert Feller laat in een verklaring weten: “We vinden het erg jammer dat een getalenteerde programmamaker als Timur het station gaat verlaten. Maar als een loyale medewerker na een aantal gesprekken een dergelijk verzoek bij ons neerlegt, dan willen wij hem niet in de weg staan.”

Timur werkte in het verleden bij Veronica FM en Yorin FM. In september 2003 stapte hij over naar 3FM waar hij ruim negen maanden voor de NPS een avondprogramma presenteerde. Vervolgens keerde hij terug naar Yorin FM waar hij samen met zijn stagair Ramon Verkoeijen uiteindelijk het programma ‘Timur Open Radio’ is gaan maken.Toen Yorin FM vorig jaar april Caz! werd is Timur samen met Ramon het middagprogramma gaan presenteren.

Vorig artikelRob Stenders morst over 3FM-mengpaneel
Volgend artikelSander de Heer zoekt nieuwe Coen