Home Landelijke radio Tanja Lubbers nieuwe directeur LLiNK

Tanja Lubbers nieuwe directeur LLiNK

Tanja Lubbers volgt Anna Visser op 1 maart op als directeur van LLiNK. Lubbers werkt op dit moment als Hoofd Popular Campaigning bij Oxfam Novib, waar zij in 2003 is begonnen. Daarvoor heeft ze twaalf jaar in verschillende functies bij de VPRO gewerkt en zat ze twee jaar voor Pax Christi in Macedonië.

2008 wordt een belangrijk jaar voor LLiNK. Om het voortbestaan te garanderen moet LLiNK in 2009 150.000 leden hebben en dus staat 2008 in het teken van een grote ledenwerfcampagne. Lubbers heeft enorm veel zin in haar nieuwe functie. “Voor mij persoonlijk is LLiNK een omroep waar ik mijn liefde voor de media kan combineren met mijn idealen. Dankzij de inzet van Anna Visser is LLiNK geworden tot een mooie toevoeging aan de Nederlandse Publieke Omroep. Ik zet me graag in om ervoor te zorgen dat deze ‘kleinste omroep met de grootste idealen’ door kan gaan met het maken van zinvolle programma’s.”

Anna Visser neemt na zeven jaar afscheid van LLiNK. Visser stond aan de wieg van de omroep. “We zijn uitgegroeid tot een volwassen omroep met een ijzersterke programmering. Met een eigen geluid en een eigen gezicht. Het is nu echter tijd voor een nieuwe uitdaging. In Tanja hebben we een fantastische vakvrouw gevonden met veel ervaring en een enorme inzet, daarom vertrouw ik LLiNK met een gerust hart aan haar toe.”

Vorig artikelBNR Nieuwsradio zendt uit vanaf de Vakantiebeurs
Volgend artikelRadio 5 gaat een week Nederlandstalig