Home Landelijke radio Tanja Jess nieuwe voice-over van Sky Radio

Tanja Jess nieuwe voice-over van Sky Radio

Tanja Jess is vanaf donderdag 1 december de nieuwe stationvoice van Sky Radio. De actrice/presentatrice wordt de vrouwelijke stem naast het stemgeluid van Bart van Gogh. Afgelopen week tekende Jess hiervoor een contract met Sky Radio.

Tanja Jess begon haar acteercarrière in diverse televisieprogramma’s. Ondertussen presenteert ze Paradise Hotel en Temtation Island én speelt ze in de bioscoopfilm Leef! Ze was al vaker te horen als voice-over. Zo is ze te horen in een groot aantal commercials en vertolkt ze de rol van Lola in animatiefilm Sharktale.

Zelf verheugt ze zich enorm op de samenwerking. “Toen ik op de middelbare school vertelde dat ik naar de toneelschool wilde, lachten ze me uit. ‘Dat zou ik nooit kunnen met mijn schorre stem’. En kijk nu eens, ik verdien er mijn geld mee en vind het ook nog eens erg leuk om te doen. Ik luister graag naar Sky Radio en was blij verrast toen ze me benaderden om mee te werken aan de zendervormgeving als stationvoice. Volgende week de studio in, leuk!”

Ook bij Sky Radio is men tevreden. “Tanja Jess heeft een prachtige stem die aandacht afdwingt. Haar warme geluid past perfect bij ons vernieuwde concept van de relaxte muziekmix. Bovendien valt zij als jonge actieve carrièrevrouw middenin onze doelgroep. Daarom denk ik dat ze een zeer waardevolle aanwinst is”, zegt Station Manager (a.i.) Uunco Cerfontaine.