Home Landelijke radio Stemmen voor Veronica Top 1000 Allertijden van start

Stemmen voor Veronica Top 1000 Allertijden van start

Erwin Peters zal vanmiddag tussen 12:00 en 15:00 uur op Radio Veronica de aftrap geven voor het stemmen op de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’. Vanaf dan kunnen de luisteraars van de zender via internet hun stem uitbrengen op de lijst die van van 19 tot en met 26 december wordt uitgezonden. Vanwege de start van de stemming houdt Radio Veronica een kick-off weekend met muziek uit de ‘Top 1000 Allertijden’ van vorig jaar, hitfeiten en verhalen. Luisteraars kunnen stemmen tot en met 2 december.

Veronica startte in 1968 met de ‘Top 100 Allertijden’. Inmiddels wordt voor de derde keer dat de opvolger van deze lijst, de ‘Top 1000 Allertijden’ uitgezonden. Vorig jaar luisterde ruim 2,3 miljoen luisteraars naar de uitzending.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “Radio Veronica heeft dit jaar diverse succesvolle lijsten uitgezonden, maar er is natuurlijk maar één lijst waar we traditiegetrouw het jaar mee afsluiten en dat is de lijst der lijsten: de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’. Ook voor ons is het weer spannend welke hit dit jaar door onze luisteraars op nummer 1 wordt gezet. Weet Guns ‘n’ Roses met ‘November Rain’ zijn eerste plaats te behouden of krijgen we dit jaar een nieuwe nummer 1?”