Home Regionale radio Stefan Brau nieuwe ochtend-dj op Wild FM Hitradio

Stefan Brau nieuwe ochtend-dj op Wild FM Hitradio

Stefan Brau is vanaf komende maandag te horen in de ochtend tussen 07:00 en 09:00 uur op Wild FM Hitradio. Hij vervangt daarmee Rick Waltmann bij de regionale commerciële zender, die directeur is van het radiostation.

“Ik heb ontzettend veel zin om de ochtendshow te maken. Het wordt een feestje in de ochtend en je krijgt zin om uit je bed te stappen”, zo reageert de dj die tot voor kort nog op Radio Decibel te horen was. Maar die zender stopte onlangs met gepresenteerde programma’s.

Directeur Rick Waltmann is blij met Stefan Brau. “Als je zo’n toegankelijke stem als Stefan hebt, dan kan het haast niet anders dan dat de luisteraar van Wild daar s’ochtends mee wakker wilt worden. Wild Hitradio heet Stefan van harte welkom in het team van inmiddels meer dan 18 personen.”

Al lang actief

Stefan Brau (39) is al sinds 1992 actief in de radiowereld. Zo was hij te horen op City FM Classic Rock, waar hij het programma Company Classics presenteerde. In 2006 ging hij naar RTL FM. Daarna kwam hij onder andere bij 100%NL, Megastad FM, Radio 8FM en Radio Decibel terecht. Hij is ook fractievoorzitter van de PvdA in Heerhugowaard, waar hij ook woont. Daarnaast spreekt hij ook reclamespotjes in.