Verschillende radiozenders komen deze week met een themaweek. Qmusic staat van maandag tot en met donderdag in het teken van de Zeroes met een speciale Top 500. Luisteraars konden tot en met vrijdag stemmen en vanaf maandag is de lijst te horen tussen 6:00 en 19:00 uur.

50 jaar Toppop op Radio 5

NPO Radio 5 staat in het teken van 50 jaar Toppop. De zender duikt van maandag 21 tot en met vrijdag 25 september in het verleden van het tv-programma Toppop. Elke dag wordt de Toppop Quiz gespeeld en zijn portretten te horen van mensen die aan de legendarische AVRO-show hebben meegewerkt. In Volgspot schuift van maandag tot en met donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur een gast aan die vertelt over zijn herinnering aan Toppop.

De week wordt afgesloten met de Toppop Classics Avond, waarbij vier uur lang favorieten van luisteraars te horen zijn. De presentatie is in handen van Hans Schiffers (20.00 tot 22.00 uur) en Ron Brandsteder (22.00 tot 00.00 uur).

Fashion Week op Sublime

Op Sublime is het volgende week de hele week Fashion Week. Een week in het teken van stijlvolle, eerlijke e milieuwvriendelijke mode. Met interviews in de ochtendshow, verschillende podcasts en constructieve ontwikkelingen in Het Nieuws van de Vooruitgang. Sublime maakt de week samen met de Dutch Sustainable Fashion Week, Elle en Esquire.

Foto: Qmusic