Home Landelijke radio Somertijd start kartcompetitie voor luisteraars

Somertijd start kartcompetitie voor luisteraars

Het programma ‘Somertijd’ van Radio Veronica start met een kartcompetitie voor luisteraars. Onder de naam ‘Veronica’s Coronel Somertijd Kartcompetitie’ wordt vanavond in Huizen de eerste ronde gereden. Rob van Someren zal met zijn complete ‘Somertijd’-team bestaande uit Theo van Zwet, Dennis Pistoor en Juri Verstappen iedere competitieronde met de luisteraars zelf meerijden. Er zal ook een VIP Invitation Team meedoen, vaak met bekende Nederlanders waaronder vanavond dj Ferry Maat.

Iedere wedstrijd bestaat uit 8 ronde. Hiervoor kunnen teams, bestaande uit vier personen zich kosteloos inschrijven via www.radioveronica.nl. Per avond worden er zestien teams ingedeeld om te karten en rijdt ieder teamlid twee keer een heat. De twee beste teams van een avond zullen eind oktober in de finale ronde meerijden voor ‘Veronica’s Coronel Somertijd Kart-bokaal’.

Radio Veronica Dj Rob van Someren: “We weten dat heel veel luisteraars van Radio Veronica autoracen en karten te gek vinden daarom leek het ons een aardig idee om deze competitie op te zetten waarbij niet zo zeer je racetalent belangrijk is maar wie de ‘snelste’ Radio Veronica luisteraar is. Na afloop van de competitie mag je je toch een jaar lang de ‘snelste’ noemen.”

Vorig artikelSteunzenders voor publieke radio in Den Haag
Volgend artikelPepsi Chart voortaan Yorin FM Chart