Home Landelijke radio Slam!FM start met zomercampagne

Slam!FM start met zomercampagne

Slam!FM start aanstaande zaterdag met een zomercampagne. Met de slogan ‘The Beat of Summer’ start een reclamecampagne via posters, banners op jongerensites, advertenties in print en een tv commercial die op Slam!TV, Hyves, Youtube en diverse commerciële zenders te zien zal zijn. Daarnaast is Slam!FM uitgebreid te vinden in de V&D Schoolcampus.

De muziek op het radiostation zal worden afgestemd op de zomer en wordt er een cd uitgebracht met zomerhits van nu en de afgelopen jaren.

Daarnaast organiseert de zender allerlei evenementen. Zaterdag wordt er afgetrapt met ‘Beachbreak’ in Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. In deze strandtent presenteert Slam!FM tevens de laatste zaterdag van juli (26 juli) en elke zaterdag in augustus live optredens met Clubbin @ the Beach. Daarnaast is het station te vinden op festivals zoals Dance Valley (12 juli) en met een eigen ‘Dutch House Area’ op Loveland (2 augustus). De dj’s touren tot slot ook langs verschillende steden in het hele land met de City Beach Tour.