Home Landelijke radio Slam!FM laat luisteraars in een auto leven

Slam!FM laat luisteraars in een auto leven

Slam!FM start maandag een actie waarbij zes meiden en zes jongens in de leeftijd van 18-28 jaar de strijd met elkaar aangaan en drie weken lang in een auto leven. Het startsein wordt gegeven tijdens de paasraces op het Circuit Park Zandvoort. De twaalf kandidaten worden in zes koppels onderverdeeld en degene die als laatste overblijft en de bijbehorende opdrachten en tests het beste uitvoert, wint donderdag 10 april een gepimpte auto.

De actie is 24 uur per dag te volgen via zeven webcams op de website van de radiozender. De afgelopen weken hebben honderden meiden zich aangemeld voor deelname aan de ‘Match!Box’, zoals de actie heet. Met een foto en een profiel presenteerden zij zich via de website. Door middel van het uitbrengen van hun stem bepaalden de mannen vervolgens de zes favoriete dames. 
Vandaag vindt op het Circuit Park Zandvoort de laatste kwalificatieronde plaats, waaruit de zes mannelijke deelnemers worden geselecteerd.

Door middel van verschillende opdrachten, waaronder karten, driften, Lamborghini Gallardo rijden, cocktails mixen, kennis tests en schatgraven, moeten de kandidaten uiteindelijk zij zoveel mogelijk punten scoren om in de race te blijven voor de hoofdprijs.