SLAM! staat komende week in het teken van ‘Housuh in de Pauzuh’. Het lunchprogramma van SLAM!, dat normaal alleen van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur te horen is, wordt van 10 t/m 16 augustus tussen 06:00 en 00:00 uur uitgezonden.

Housuh in de Pauzuh is een mix waarbij de playlist alle kanten op gaat. Van clubknallers uit de jaren ’90 tot aan de lekkerste R&B uit de ‘00’s met een goede afwisseling met hits van nu en de nodige guilty pleasures tussendoor. De ‘Housuh in de Pauzuh’-special is het startschot om het programma zeven dagen in de week te brengen. Vanaf 14 augustus gaat de wijziging van de programmering in en is de lunchmix iedere dag tussen 12:00 en 13:00 uur te horen.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp laat weten: “SLAM! maakt nu niet alleen de lunch van je werkdag lekkerder, maar ook je weekend een stuk leuker! We zien aan de luistercijfers hoe populair het programma is, de cijfers blijven stijgen. Het is een programma met de juiste energie, een mix om je vingers bij af te likken!”