Home Landelijke radio Rick van Velthuysen verlengt contract bij Radio Veronica

Rick van Velthuysen verlengt contract bij Radio Veronica


Rick van Velthuysen heeft een nieuw contract gekregen bij Radio Veronica. De dj gaat vanaf vanavond 'RickVanV' presenteren tussen 21:00 en 24:00 uur. Daarnaast duurt zijn weekendprogramma een uur langer van 12:00 en 16:00 uur.

Van Velthuysen was tot en met juli te horen op Veronica met zijn ochtendprogramma 'MogguhRick'. Hij werd toen vervangen door Robert Jensen lange tijd bleef onduidelijk of Van Velthuysen bij de zender zou blijven. Vorige week kwam naar buiten dat hij de vrijdagavond en het weekend blijft doen.

"Na 2,5 maanden op het kleinste vuurtje van het radiofornuis te hebben gestaan, omdat anderhalf jaar lang zeven dagen per week werken energie gevreten heeft, is het heerlijk om het gas weer eens wat ruimhartiger open te mogen draaien", aldus Rick over de afgelopen tijd. "De avond en in het bijzonder de nacht is voor mij een alles behalve stille wens om radioactief te zijn, daarom vind ik het leuk om deze vrijdagavond laat mijn nieuwe avontuur bij Radio Veronica af te trappen, dat wordt weer ouderwets pretentieloos radiorukken."

Vorig artikelRadio 4 in het teken van Dag van de Klassieke Muziek
Volgend artikelRadio 6 staat stil bij overlijden Solomon Burke