Home Landelijke radio RadioBitches Awards uitgereikt op 7 december

RadioBitches Awards uitgereikt op 7 december


De RadioBitches Awards 2011 wordt op 7 december uitgereikt. Studenten van V-Academy organiseren de awardshow voor de beste radiovrouwen van Nederland in Studio 21 in Hilversum. Tineke de Nooij is voorzitter van de RadioBitches Awards-jury.

Het is de vijfde keer dat de prijzen worden uitgereikt. Afgelopen jaar vielen deze radiovrouwen in de prijzen bij de RadioBitches Awards: Harmke Pijpers (Oeuvre Award), Kristel van Eijk (RadioBitch (dj/presentatrice), Jacqueline Bierhorst (BackstageBitch), Tamara Bok (NewsBitch) en Cielke Sijben (TalentBitch). Timur Perlin (3FM) werd uitgeroepen tot Bitches Bastard.

Vandaag begint de nieuwe klas van V-Academy die de RadioBitches Awards 2011 gaat organiseren. De klas bestaat uit: Erik van Heijningen, Esther Ris, Fons Hendriks, Joep Heinis, Lisa Bom, Merel Peeters, Selma van Foeken, Serina Leijting, Wies van Diepenbeek en Joris Lam.

De jury voor de RadioBitches Awards bestaat naast voorzitter Tineke de Nooij uit Erik de Zwart, Marjolein Dekkers, Iwan Reuvekamp, Pierre Papa en Sieb Kroeske. De nominaties worden op 1 november bekend gemaakt.