Home Landelijke radio Radio 80 maakt een nieuwe start

Radio 80 maakt een nieuwe start

De lokale omroep van de Noord-Hollandse gemeente Bergen, Radio 80, is zojuist om 8:00 uur in het nieuw gestoken. Het jinglepakket, de website en de programmering zijn vernieuwd. Ook aan het muziekformat is gesleuteld.

Het nieuwe jinglepakket is gemaakt door ‘VHU Europe’ uit Hilversum en is mede gebaseerd op de muziekstijl die Radio 80 draait. De vernieuwe website is frisser en duidelijker duidelijker gemaakt.

In de programmering zijn een aantal programma’s aangepast. Voortaan zal iedere dag om 22:00 uur het nieuws van de dag worden doorgenomen in het programma ‘Nieuwsboulevard’. Dit programma zal tussen 06:00 en 09:00 uur ook een ochtendeditie krijgen. De avond word elke avond gevuld door een andere programmamaker. Behalve op maandagavond, dan is er afwisselend de ‘Foyer’ of een herhaling van het ‘Kerkprogramma’. Op dinsdagavond is er het nieuwe programma ‘Radio 80 Cabaret’ met stukjes uit het Nederlands beste cabaretiers afgewisseld met lichte muziek. Radio 80 sluit voortaan elke dag af met twee uur lang love songs en ballads in ‘Take @ easy’.