Home Landelijke radio Radio 2 doet verslag van Nacht van de Vluchteling

Radio 2 doet verslag van Nacht van de Vluchteling

Radio 2 doet komende nacht uitgebreid verslag van de Nacht van de Vluchteling. De zender staat vanaf vanavond 20:00 uur tot morgenochtend 09:00 uur bij de startlocatie van de loop.

De zesde editie van de Nacht van Vluchteling wordt in de nacht van donderdag 14 op 15 mei gehouden om geld op te halen voor vluchtelingen in Syrië. De sponsorloop voert donderdagnacht van Rotterdam naar Den Haag. Ruim 1700 mensen lopen mee om geld op te halen voor Syrische vluchtelingen.

Radio 2-dj's Stefan Stasse, Jeroen Kijk in de Vegte, Henk van Steeg, Frank van ’t Hof, Sanne Wallis de Vries en Carine Lacor doen verslag van de sponsorloop. Daarnaast draaien zij verzoeknummers tegen betaling en zijn er live-optredens. In de ochtenduren vangen Sander de Heer en Frank van 't Hof de deelnemers op in Den Haag.

Tevens loopt er een Radio 2-team mee in de sponsorloop. Dat team is samengesteld door Radio 2-dj Henk van Steeg en bestaat uit luisteraars die ieder een eigen motivatie hebben om mee te lopen. Als teamcaptain doet Van Steeg de hele nacht, al fietsend, live verslag.