Home Landelijke radio Programmaraden willen Slam!TV in basispakket

Programmaraden willen Slam!TV in basispakket


Slam!FM probeert met Slam!TV in het gat te springen dat TMF achterlaat, als die zender stopt in zijn huidige vorm, en dat lijkt te lukken. De programmaraad van Amsterdam heeft geadviseerd om Slam!TV op te nemen in het analoge basispakket en ook een groot aantal programmaraden in Nederland hebben dit geadviseerd.

 

Het totaal aantal positieve adviezen gaat over de kabelaansluitingen van zo'n 2 miljoen kabelhuishoudens. De komende weken zullen nog meer vergaderingen en presentaties plaatsvinden, laat Slam!FM weten.

 

"Het is fantastisch dat veel programmaraden de keuze maken om muziektelevisie te behouden in het analoge basispakket. Muziektelevisie is een niet weg te denken onderdeel in het leven van jongeren en vele muziekliefhebbers. Slam!TV wil een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de nationale muziekcultuur en stelt zich tot doel Nederlandse artiesten een venster te blijven bieden dat overal en op ieder televisietoestel te zien is", aldus Algemeen Directeur Jacqueline Bierhorst.