Home Landelijke radio Patrick Kicken voert actie voor Mark van Bommel

Patrick Kicken voert actie voor Mark van Bommel

Radio Veronica dj Patrick Kicken is een actie gestart om Mark van Bommel terug te krijgen in het Nederlands Elftal. Mark van Bommel, die behoort tot één van de beste middenvelders van Nederland, werd de afgelopen wedstrijden niet geselecteerd door bondscoach Marco van Basten. Onder het motto: ‘Mark Moet Mee!’ kunnen voor-, maar ook tegenstanders van de voetballer even bondscoach zijn en hun mening geven over Mark van Bommel.

“Nu het Nederlands Elftal zich heeft gekwalificeerd voor het WK in Duitsland wordt het tijd een basisplaats veilig te stellen voor Mark van Bommel. Als oud-klasgenoot van Mark ben ik misschien wat bevooroordeeld, maar uit de honderden reacties die al binnen een dag binnenkwamen blijkt dat ook het merendeel van de Veronica luisteraars het met mij eens is. Een voetballer als Van Bommel kunnen we goed gebruiken tegen gevaarlijke ploegen op het WK in Duitsland”, zo zegt Kicken.

Mark van Bommel reageerde afgelopen maandagochtend tijdens het programma ‘Kicken Wordt Wakker!’ erg verrast op de actie. “Alle kleine beetjes helpen. Het doet me deugd dat zoveel voetballiefhebbers aan mij denken.”

Vorig artikelRadio 2 trekt het land in met Tip 2000 tour
Volgend artikelSandra Dorland blijft de vrouwelijke stem van 538