Home Landelijke radio Novum en Metro maken regionieuws voor Radio Decibel

Novum en Metro maken regionieuws voor Radio Decibel


Op Radio Decibel komen in Rotterdam en Amsterdam regiobulletins die gemaakt zijn door Novum in samenwerking met dagblad Metro. Novum verzorgt momenteel al het nieuws op het hele uur en daar komen de regionale bulletins nu bij.

De teksten voor de regiobulletins worden aangeleverd door Metro en Novum spreekt de teksten in. De bulletins zijn op weekdagen te horen ’s ochtends om half 8, half 9 en half 10 en ’s middags om half 5, half 6 en half 7.

"Naast het op maat geleverde bulletin voor op het hele uur, leveren we nu een op maat gesneden bulletin voor op de zogeheten drive-time uren. Dit zijn voor stations de drukst beluisterde uren." aldus Dominique Makatita, sales executive bij Novum Nieuws. "Met Radio Decibel hebben we al een lange relatie en dagblad Metro gaat vanaf 1 januari 2012 al het Novum Nieuws gebruiken."

Robert van Brandwijk, hoofdredacteur Metro: "Dagblad Metro heeft met de edities Amsterdam en Rotterdam al een sterke positie opgebouwd in die steden. Met de regionale nieuwsbulletins op Rado Decibel versterken we ons merk. De zender sluit bovendien goed aan bij de doelgroep van Metro."