Home Landelijke radio Nieuwe programmering KX Radio met Mark van den Akker

Nieuwe programmering KX Radio met Mark van den Akker

KX Radio, het online radiostation van Rob Stenders, neemt vanaf volgende week een nieuwe programmering in gebruik. Een aantal bekende namen uit de radiowereld en twee bn’ers zullen worden toegevoegd aan de line up van de zender. Daarnaast gaat Henk Westbroek een dagelijks lunchprogramma presenteren van maandag tot en met donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur.

Twee bekende Nederlanders zullen met ingang van maandag een plek krijgen in de programmering. Zanger Tim Akkerman van Di-Rect zal wekelijks te horen zijn op KX Radio. Daarnaast krijgt manager en Idols-jurylid Henkjan Smits een programma. Hij was in het verleden te horen als side-kick van Rob Stenders in ‘Stenders Vroeg Op’ op Yorin FM

De nieuwe dj’s Mark van den Akker, Dennis Hoebee en Roel Koeners hebben allen een directe radioachtergrond, zij zullen elke week een eigen programma gaan maken. Mark van den Akker maakte in het verleden nachtprogramma’s bij 3FM, Radio 538 en Yorin FM. Roel Koeners was producer en muzieksamensteller bij Radio 2. Dennis Hoebee was dj bij 3FM, Veronica, ID&T Radio en Slam!FM.