Home Landelijke radio Nieuw Jingle & Commercial productie bedrijf: TM Europe B.V.

Nieuw Jingle & Commercial productie bedrijf: TM Europe B.V.

Onlangs kwamen ze al in het nieuws dankzij het produceren van het nieuwe jinglepakket van Radio 8FM: TM Europe B.V., een jong en dynamisch Nederlands bedrijf. De mensen achter het bedrijf zijn zeer ervaren in de productie van kwalitatief hoogwaardige jingles, effectieve commercials en aanverwante producten voor de radio en TV industrie onder het motto ‘Create New Perspectives’.

TM Europe B.V. vertegenwoordigt TM Century in Dallas, hét jingle bedrijf van de USA. TM Century heeft een enorm aanbod van jinglepakketten voor ieder format. Deze jingle pakketten kunnen in elke gewenste (Europese) taal geproduceerd worden.

Naast het produceren van custom-made of syndicated jingles levert TM Europe muziek- en productie libraries voor radio, TV en AV industrie. Voor de Nederlandse en Belgische markt produceert TM Europe effectieve commercials in opdracht van Radio/TV stations en bedrijven. Op de website www.tmeurope.nl zijn alle pakketten, libraries en voorbeelden van commercials te beluisteren en kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief waardoor je op de hoogte blijft van nieuwe producties en aanbiedingen.