Home Landelijke radio Maurice Verschuuren naar Caz!

Maurice Verschuuren naar Caz!

Maurice Verschuuren maakt de overstap van Slam!FM naar Caz!. De dj zal vanaf 1 mei dagelijks van 09:00 tot 13:00 uur te horen zijn. Daarmee neemt hij de uren over die afgelopen maanden werden gevuld door Koen van Huijgevoort.

Laatstgenoemde zal het avondprogramma van 22:00 tot 1:00 uur en de ‘iCaz Party’ op zaterdag presenteren. Joey Hereman, die het avondprogramma op dit moment presenteert, blijft te horen in het weekend tussen 12:00 en 15:00 uur.

Verschuuren begon zijn carrière op de landelijke radio bij 3FM, alwaar hij een nachtprogramma presenteerde. Vervolgens stapte hij over naar Yorin FM waar hij diverse programma’s presenteerde. Opvallend is Verschuuren voor Slam!FM koos, toen Yorin FM werd omgedoopt in Caz!. Tot op en met 15 april is hij nog werkzaam bij Slam!FM alwaar hij dagelijks een avondprogramma presenteert en vormgeving produceert.

“We zijn heel blij dat we ons dj-team hebben kunnen versterken met Maurice. Maurice stond al op ons verlanglijstje sinds de start van Caz! in april 2006. Het is mooi dat we nu alsnog gaan samenwerken,” aldus Robert Feller, program director van Caz!.

Vorig artikelRadio Mi Amigo 192 en 100%NL vanaf zendschip Veronica
Volgend artikelClassic FM start met financiële nieuwsbulletins