Home Landelijke radio Mattie Valk terug op Qmusic: “Het is fijn hier te zijn”

Mattie Valk terug op Qmusic: “Het is fijn hier te zijn”

Mattie Valk

“Vergeef me als het de komende weken nog niet als vanouds klinkt, want ook in mijn werk moet ik even opnieuw de weg vinden. Ik vind het ook spannend om hier te zijn, maar dit doe ik uiteindelijk het allerliefst. En ik hoop dat het me weer de energie en structuur gaat geven die ik enorm gemist heb de afgelopen weken. Het is fijn om hier te zijn.” Met die woorden opende Mattie Valk vanochtend zijn ochtendshow op Qmusic. De dj was na weken afwezigheid weer terug op Q.

“Ik sta met mijn hart in mijn keel hier. Ik heb natuurlijk geen oog dicht gedaan. Het is alsof je 10 jaar was en van een hoge duikplank moest springen”, vervolgt Valk, die weken afwezig was vanwege privé-omstandigheden. De Qmusic-dj bleek niet de biologische vader van een pasgeboren tweeling te zijn.

“Het zijn hele grillige dagen. Soms heb ik het gevoel dat ik de wereld aan kan en vijf uur later stort ik in. Maar over het algemeen is er een soort van stijgende trend”, aldus Valk over zijn privésituatie. Valk zegt nog contact te hebben met zijn inmiddels ex-vriendin Kirsten. “We zijn in goede harmonie, waar ik ontzettend blij mee ben, dingen aan het afronden.”

“Wat er in de toekomst overblijft van de relatie tussen mij en de kinderen, dat moet de tijd uitwijzen. Voor nu gaat iedereen zijn eigen weg, ik heb wel flink wat passen achteruit gedaan als het gaat om de kindjes.”

Foto: RVDA