Home Landelijke radio Marlous Löffelman stopt bij KXradio

Marlous Löffelman stopt bij KXradio

Marlous Löffelman stopt per direct bij KXradio met haar wekelijkse programma ‘Voor de kat z’n KX’. Samen met haar partner runt Marlous al een tijd een marketing- en communicatiebedrijf. Doordat de opdrachten maar blijven binnenstromen, is het voor Marlous lastig geworden haar programma bij KXradio te combineren met haar dagelijkse werkzaamheden.

"We vinden het ontzettend jammer dat Marlous besloten heeft op te stoppen bij ons, maar we begrijpen haar beslissing natuurlijk helemaal",  zo vertelt Ties Roodhardt van KXradio. " Marlous is -zoals dat zo mooi heet- een multitalent en blijkbaar denken veel bedrijven daar ook zo over, waardoor ze het steeds drukker heeft gekregen met haar bedrijf. Jammer voor ons, jammer voor onze luisteraars, maar we zijn in ieder geval blij dat ze deel heeft uitgemaakt van het clubje KXradio-enthousiastelingen. Natuurlijk wensen we haar erg veel succes, op voorwaarde dat ze tijdens haar werkzaamheden wel af en toe KXradio aanzet!"

Samen met Rick van Velthuysen was Marlous meerdere jaren te horen op Radio 538 met het programma WeekendRick. Na het stoppen van deze show in oktober 2007 werd haar direct een eigen programma op KXradio aangeboden, welke in november 2007 voor het eerst te horen was.

Foto: Marlous Löffelman en Rick van Velthuysen (Rickvanvelthuysen.nl)