Home Landelijke radio Mark van den Akker terug op KXradio

Mark van den Akker terug op KXradio

Mark van den Akker keert in juni terug bij KXradio. Augustus vorig jaar was hij ook al twee uitzendingen te horen bij de internetzender van Rob Stenders, maar toen stopte hij er weer mee omdat hij niet genoeg plezier zou hebben in het maken van het programma.

Over een tijdstip en per wanneer Mark weer gaat beginnen is nog niets besloten. Het zal in ieder geval in juni zijn. Er gaan geruchten dat hij op dinsdagavond tussen 22:00 en 00:00 uur een programma krijgt.

“Mark heeft in het verleden twee keer een programma gepresenteerd, maar stopte daarna”, laat woordvoerder Ties Roodhardt aan RadioFreak weten. “Destijds was onze studio nog bij Rob thuis, en dat was niet ideaal. Doordat het nu zo goed gaat met KX en we dus ook een eigen studio hebben in Amsterdam, hebben we Mark nogmaals gebeld. Mark is een onwijs goede dj, met een zeer eigen klank én een muziekliefhebber, dus hij hoort echt thuis bij ons.”

Volgens Roodhardt heeft Mark veel zin om “vanuit de ‘ echte’ studio” weer een programma te gaan maken. “We hebben wel met hem afgesproken -met een knipoog- dat hij het langer moet uithouden dan de vorige keer, dus hij mag niet stoppen voordat hij twee en een halve uitzending heeft gemaakt.”

Van den Akker was tot en met september 2005 te horen in de nacht bij Yorin FM met zijn radioprogramma ‘Mark in the Dark’. Zijn contract werd toen niet verlengd door RTL Nederland. Eerder werkte hij al voor 3FM en Radio 538.

Vorig artikelOvergang Talpa naar RTL lijkt definitief
Volgend artikelFons van Westerloo: 100 miljoen voor NPO mag ook 1 miljard zijn