Home Landelijke radio Mai van 26 wint 538 Demo Duel

Mai van 26 wint 538 Demo Duel

Mai (Maria Thevis, 26 jaar) uit Gouda is tijdens de finale van de tweede editie van 538 Demo Duel in P60 in Amstelveen door een vakjury uitgeroepen tot winnaar. De vakjury, Jerney Kaagman, Radio 538-dj Frank Dane, en Tony van de Berkt jr., was unaniem en koos Mai als allerbeste. Het nummer waarmee zij heeft gewonnen heet ‘Ride’.

"De vonken spatten van het podium en de energie knalde uit de boxen!", aldus Frank Dane. "Wat een goede plaat en unieke sound heeft zij. Alle deelnemers waren fantastisch maar bij ‘Ride’ van Mai ging niet alleen ik, maar ook de hele zaal volledig los. Absoluut een verdiende winnaar!"

Tijdens de eerste editie van 538 Demo Duel in april van dit  jaar won Falco Luneau met ‘Nobody’. Het nummer is regelmatig te horen op Radio 538.  Het station is na deze eerste editie in april weer meteen op zoek gegaan naar nieuw muzikaal talent. Elke week is een winnaar uitgeroepen die vanavond in de finale stond. Ook deelde de zender twee wildcards uit aan de internetfavorieten. De 11 winnaars streden vanavond tegen elkaar in de 538 Demo Duel finale die gepresenteerd werd door Barry Paf.