Home Landelijke radio Luisteraars Sky Radio stellen cd samen

Luisteraars Sky Radio stellen cd samen

Luisteraars van Sky Radio en lezers van dagblad De Telegraaf kunnen binnenkort hun eigen nederpop verzamel-cd samenstellen. In samenwerking met de compilatie divisie van Universal Music, Universal TV kunnen de luisteraars op skyradio.nl stemmen op hun favoriete 40 nederpopnummers van de afgelopen 30 jaar. De 40 nederpophits die uiteindelijk de meeste stemmen hebben ontvangen, zullen op De Beste Nederpop dubbel cd komen te staan.

Er is keuze uit 250 nummers van hedendaagse artiesten als Marco Borsato, Acda en De Munnik en Bløf, maar ook oudere nummers van bijvoorbeeld Doe Maar, De Dijk en Boudewijn de Groot. Een groot deel van deze nummers is op Sky Radio te horen. De actie, die van 9 april tot 24 april loopt, zal in een speciale popbijlage worden afgetrapt in De Telegraaf en verder ondersteund worden door een promotiecampagne op Sky Radio. In De Telegraaf staat een paginagroot overzicht van alle 250 liedjes waaruit men kan kiezen.

Op 29 april worden de 40 meest gekozen nederpophits bekend gemaakt op skyradio.nl en in De Telegraaf. Een week later is De Beste Nederpop dubbel cd overal verkrijgbaar en zal Universal TV een landelijke tv-campagne starten.