Home Landelijke radio Kort radionieuws van maandag 18 november

Kort radionieuws van maandag 18 november

Roulette 103 op zoek naar oud-medewerkers
Roulette 103 uit Baarn is op zoek naar een aantal oud-medewerkers. Het station zend in maart 2003 een week uit bij wijze van reünie. Maar daarvoor worden nog een aantal medewerkers gezocht. Op www.roulette103.com staan de namen van mensen die gezocht worden.

Overname Casema door Liberty van de baan
De overname van kabelbedrijf Casema door het Amerikaanse concern Liberty Media is van de baan. Dit maakte Liberty Media maandag bekend. Eerder was sprake van een eventuele overname door Liberty Media voor 750 miljoen euro. Liberty Media bezit al een groot deel van kabelbedrijf UPC. Door deze overname zou Liberty Media in totaal ongeveer zestig procent van de kabelaansluitingen in Nederland in zijn bezit krijgen.

De Nederlandse Mededingingsautoriteit Nma vreesde dat de overname zou leiden tot een economische machtspositie die de concurrentie op de Nederlandse markt ernstig zou kunnen belemmeren.

Robbie Williams dag op Sky Radio
Dinsdag 19 november is het Robbie Williams Day op Sky Radio. De hele dag worden alle hits van de populaire zanger gedraaid. Daarnaast zijn er kaarten te winnen voor het concert van Robbie Williams op 18 juli 2003 in de Amsterdam Arena. Naast zijn bekende hits zullen er ook tracks van zijn nieuwe album Escapology te horen zijn.