Home Landelijke radio Juize van Radio 538 naar Slam!FM

Juize van Radio 538 naar Slam!FM


Het Radio 538-programma Juize verhuist naar Slam!FM. Vanaf 9 september is het elke zondagavond tussen 20:00 en 0:00 uur te horen op de jongerenzender. DJ Jeff blijft het presenteren.

Juize bestaat al sinds 1999 en werd jarenlang gepresenteerd door Niels Hoogland. Vorig jaar volgde DJ Jeff hem op, omdat hij Hoogland 538 verliet. Naast het programma heeft Juize een eigen radiostation. Dit begon als een kabelzender met een eigen gepresenteerde programmering, maar is nu uitgekleed tot een internetzender.

Programmadirecteur Menno de Boer van Slam!FM: "Juize & Slam!FM zijn een super match. We willen dat Juize hét merk van Nederland wordt op het gebied van hiphop en R&B. We gaan er een interactieve show van maken waar alles kan en iedereen uit de scene welkom is. Juize op Slam!FM wordt nog meer Nederland, nog meer nieuwe sounds en nóg meer live."

De verhuizing van Juize is één van de onderdelen van de nieuwe programmeringen van zowel Radio 538 of Slam!FM. De komende tijd zal daar meer over bekend worden gemaakt.