Home Landelijke radio Jeroen van Inkel zendt week lang uit vanuit Mali

Jeroen van Inkel zendt week lang uit vanuit Mali

Jeroen van Inkel

Jeroen van Inkel gaat van donderdag 5 tot en met woensdag 11 mei op missie naar Mali, West-Afrika. Onder de naam ‘Jeroen van Inkels Tour of Duty’ zendt de Radio Veronica-dj zeven dagen live uit vanuit Kamp Castor in Mali. Van Inkel werd vanochtend in zijn eigen ochtendshow verrast met de missie door Minister Hennis-Plasschaert.

Van Inkel had net zijn militaire training bij de Landmacht afgerond, die hij moest ondergaan nadat hij de Landmacht uitdaagde op Twitter. Na deze succesvolle afsluiting acht Hennis-Plasschaert de dj geschikt om hem op deze missie te sturen.

“Wat een super uitdaging! We gaan op bezoek bij de Landmacht in Mali en mogen daar ook radio maken van minister Hennis-Plasschaert”, aldus Van Inkel. “We zijn daar absoluut de best beveiligde radioshow ter wereld!”

In Mali zal Van Inkel, samen met sidekick Martijn Zuurveen, ervaren hoe het eraan toe gaat bij de Nederlandse militairen die daar gelegerd zijn en wat hun taken zijn. ‘Jeroen van Inkels Tour of Duty’ is doordeweeks live te horen vanaf de legerbasis in Mali van 7:00 uur tot 10:00 uur. Ook zijn er in het weekend van 7 en 8 mei extra uitzendingen van 12:00 uur tot 16:00 uur.