Home Landelijke radio Isabelle Brinkman terug op de radio

Isabelle Brinkman terug op de radio

Isabelle Brinkman keert vanaf komende vrijdag weer terug op de radio. Ze gaat tussen 19:00 en 20:00 uur een wekelijks programma op KXradio maken. In het programma draait ze haar favoriete muziek.

Isabelle begon haar tv carriere bij MTV, waar ze het programma MTV Goes Dutch presenteerde. Na een aantal jaar voor de camera verruilde zijn deze plek voor een plek achter de microfoon en kreeg haar eigen programma op 3FM! Eerst vulde zij de uren tussen 20:00 en 22:00 uur, later tussen 18:00 en 20:00 uur.

Isabelle was in die tiid ook actief als TV presentatrice van het
kinderprogramma ‘Alle kinderen zingen’ van de NPS, kon je haar horen als voice-over bij jeugdnet Z@ppelin en was Isabelle een van de presentatoren bij de TV registratie van het jaarlijks terugkerend Pinkpop festival. Heel even was Isabelle daarnaast gastpresentatrice van het Yorin programma Yorinsane.

Na haar 3FM tijd verscheen Isabelle weer even voor de camera bij SBS Shownieuws en maakte ze enkele programma´s voor Veronica. Op de radio presenteerde ze tot eind december 2005 de Moordlijst op Kink FM.

Het afgelopen jaar maakte Isabelle even pas op de plaats. Ze reisde enkele maanden door Australië en volgde diverse workshops.