Home Landelijke radio Hogeschool InHolland start eigen radiostation

Hogeschool InHolland start eigen radiostation

Hogeschool InHolland uit haarlem start woensdag een eigen radiostation. De zender zal te ontvangen zijn op alle locaties van de hogeschool. Op de zender zal veel muziek te horen zijn, aangevuld met nieuws over de school, het uitgaansleven en andere studentenzaken. De programma’s zullen iedere werkdag op vaste tijden te horen zijn. De rest van de tijd is er non-stop muziek.

De uitzendingen worden verzorgd door studenten Media & Entertainment Management (MEM) van de Hogeschool. Het project is een initiatief van drie studenten en wordt gemaakt door Rookie Entertainment, het leerbedrijf van de opleiding. “Rookie Entertainment is al anderhalf jaar bezig met het opstarten van een radiostation voor Hogeschool InHolland”, aldus Sebas Krijgsman. “De verschillende projectgroepen voor ons hebben het voorbereidende werk gedaan waardoor de lancering van deze zender nu plaats kan vinden. Ook konden wij goed gebruik maken van het bedrijfsplan dat door de eerdere projectgroepen werd gemaakt.”

Na de lancering om 14:00 uur, zullen er woensdag optredens zijn van The Sheer en DrunX&D Ratic, de winnaar van de InHolland popprijs 2004.