Home Landelijke radio NPO 3FM Giel Beelen van start met nieuw weekendprogramma op 3FM

Giel Beelen van start met nieuw weekendprogramma op 3FM

Giel Beelen start vanavond met zijn nieuwe programma ‘On Stage’ op NPO 3FM. De dj maakte vrijdag 11 november na bijna 12,5 jaar zijn laatste ochtendshow op de popzender. Beelen is voortaan iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 19:00 tot 22:00 uur te horen op 3FM.

In zijn nieuwe weekendprogramma trekt Beelen het land in om in concertzalen en op festivals grote artiesten en nieuw talent uit binnen- en buitenland live vast te leggen. ‘On Stage’ moet niet alleen een radioprogramma worden, maar een multimediaal platform met interviews en optredens.

“Ik heb er onwijs veel zin in!”, reageert Giel Beelen. “We gaan met ‘On Stage’ de gaafste live sessies opnemen met artiesten uit binnen- en buitenland. Wij zijn erbij en zorgen ervoor dat de opnames via al onze kanalen op de mooiste manier worden uitgeserveerd. Wel gek om nooit meer vanuit de studio uit te zenden, maar echt op de plekken waar het gebeurt.”

Beelen maakt zijn programma altijd vanaf locatie. Vanavond staat hij in het Paard van Troje in Den Haag, morgen komt hij vanaf AFAS Live in Amsterdam en zondag is de dj te vinden in de Mezz in Breda.