Home Landelijke radio Giel Beelen kan nog niet kiezen tussen 538 en 3FM

Giel Beelen kan nog niet kiezen tussen 538 en 3FM

Giel Beelen kan op dit moment nog niet kiezen tussen 3FM en Radio 538. “Ik kan het nog niet goed naast elkaar leggen”, zei de dj in het televisieprogramma ‘De Nieuwste Show’. Voorlopig zal er dus nog niet bekend worden of hij bij 3FM blijft of de overstap maakt naar Radio 538.

“Het is natuurlijk wel de nummer één van Nederland”, zei Giel over Radio 538. De dj zou vandaag een gesprek met zijn huidige werkgever, de VARA, hebben gehad. “Zij worden natuurlijk ook een beetje ongerust van al de geluiden die overal opduiken.”

Een mogelijke overstap van Giel Beelen houdt de gemoederen nu al maandenlang bezig. Er zijn ‘goed geïnformeerde bronnen’ die zeggen dat de dj helemaal niet weg zal gaan en dat hij geniet van de ophef. Anderen zeggen weer zeker te zijn dat de overstap al zo goed als rond is en dat hij een miljoen euro per jaar gaat verdienen.

In juli zei Giel al dat hij niet negatief tegenover een overstap naar Radio 538 staat. Toen eind augustus duidelijk werd dat Ruud de Wild zich had ziek gemeld bij zijn werkgever kwam dit opnieuw naar voren. Afgelopen week werden de geruchten steeds sterker en gisteren sprak Giel in ‘De Wereld Draait Door’ voor het eerst over alle geruchten.