Home Landelijke radio NPO 3FM Giel Beelen bevestigt avondprogramma op 3FM

Giel Beelen bevestigt avondprogramma op 3FM

Giel Beelen gaat een programma maken in de avond NPO 3FM. Dat heeft vanochtend hij vanochtend bevestigd in zijn ochtendshow.

Vier weken geleden bevestigde de dj de geruchten dat hij stopt met de ochtendshow. Vervolgens kwam het gerucht naar buiten dat hij in het weekend van 18:00 tot 21:00 uur te horen zal zijn. Deze geruchten lijkt hij nu ook te bevestigen, al heeft hij niet aangegeven dat zijn avondprogramma in het weekend zal worden uitgezonden.

In een gesprek met zangeres Beth Hart gaf Beelen aan dat het de laatste keer was dat zij te gast was in zijn ochtendshow, omdat hij stopt. Ze vroeg toen of hij dan een avondshow ging maken en dat bevestigde Giel door te herhalen dat hij inderdaad naar de avond gaat.

Het is nog steeds onduidelijk wanneer de nieuwe programmering van 3FM in zou moeten gaan, maar januari wordt regelmatig genoemd in de ‘spreekwoordelijke wandelgangen’. Het gerucht dat Domien Verschuuren de opvolger wordt van Giel Beelen in de ochtend wordt steeds sterker. BNN-VARA zou de ochtendshow als een BNN-programma neer willen zetten in plaats van VARA-show zoals nu het geval is.

Foto: Michel Schnater | VARA