Home Landelijke radio Gerard Ekdom organiseert tweede Winter BBQ

Gerard Ekdom organiseert tweede Winter BBQ

Gerard Ekdom organiseert op vrijdag 16 december voor de tweede keer een winterfeest, Ekdoms Winter BBQ. Net als vorig jaar vindt het feest ook dit jaar plaats in Den Bosch. De Parade wordt omgetoverd tot een winterwonderland met kerstlampjes, glühwein en livemuziek.

Welke artiesten er bij Ekdom langskomen, maakt de NPO Radio 2-dj de komende weken bekend in zijn ochtendshow. Naast de live optredens van verschillende artiesten, neemt Ekdom zelf ook plaats de achter de draaitafels.

“Het is weer zover, the most wonderful time of the year breekt aan en die vieren we dit jaar met een tweede spectaculaire editie van Ekdoms Winter BBQ! Nu al een griller!”, reageert Ekdom. Of Ekdom net als vorig jaar zijn alter ego Gary Fomdeck weer uit de kast haalt, is nog niet bekend.

Ekdoms Winter BBQ is vrijdag 16 december live te horen van 6:00 tot 9:00 uur op Radio 2. Het evenement gaat na de uitzending nog tot 11:30 uur door. Luisteraars die het evenement willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via de site van Radio 2.

Foto: Michel Schnater | VARA