Home Landelijke radio Forumbezoekers op Radiofreak Radio een groot succes!

Forumbezoekers op Radiofreak Radio een groot succes!

De dagprogrammering van Radiofreak Radio met de programma’s van forumbezoekers is een groot succes geworden. Vanaf vrijdag 00:00 uur hebben veel mensen geluisterd naar de radiotalenten. Vandaag is bekend geworden dat er bijna 100 verschillende mensen naar de stram geluisterd hebben. De best beluisterde uren, waren de laatste vier uur. In die uren luisterde gemiddeld 27 mensen per uur.

De ochtend ging nog wat moeizaam. Het eerste programma vanaf 06:00 uur was om technische redenen nog niet af. Eerder al was het nachtprogramma afgezegd. Van 11:00 uur tot 12:00 uur moest vervolgens weer non-stop muziek gedraaid worden, doordat er wat fout was gegaan met de verzending van deel 2 van een programma naar Radiofreak.

Na het middaguur is alles op rolletjes gegaan. Op een kleine storing na rond 17:15 uur. Maar deze was snel weer opgelost.

Radiofreak Radio is ook nog heel even in de ether geweest. Rond 17:30 uur was de stream even te horen in Rotterdam en omstreken. De kwaliteit was echter niet goed genoeg om het FM signaal door te zetten.

De top 5 van programma’s que luisteraars:
1. Happy Hour (Zanac) — gemiddeld: 27 / gemiddelde piek: 27,5
2. RadioFreak.nl (Het RadioFreak team) — gemiddeld: 27 / gemiddelde piek: 27
3. B&D (Donna & Budweiser) — gemiddeld: 17,5 / gemiddelde piek: 22,5
4. Rik in de middag (Rik) — gemiddeld: 12,5 / gemiddelde piek: 23
5. Musters en Bartelen (Jimboe) — gemiddeld: 12,5 / gemiddelde piek: 17
(De luistercijfers zijn uiteraard tijdafhankelijk. Daarnaast heeft het programma Rik in de middag uitgezonden tijdens een korte storing).

Uiteraard willen wij iedereen bedanken voor het meedoen. Het lijkt ons voor herhaling vatbaar! Dan kan iedereen weer op een andere tijd. In het speciaal bedanken we RFMradio.nl (deze site is trouwens weer online! Na wat problemen) en Sik ftp services.

(laatste update: 27-07-2002, 21:11 uur)