Home Landelijke radio Edwin Diergaarde en Thorvald de Geus ruilen van plek bij Decibel

Edwin Diergaarde en Thorvald de Geus ruilen van plek bij Decibel

Edwin Diergaarde en Thorvald de Geus ruilen van plek in de programmering van Radio Decibel. Vanaf maandag presenteert De Geus de middagshow van 16:00 tot 19:00 uur en Diergaarde neemt de uren van 10:00 tot 12:00 uur voor zijn rekening.

Vijf jaar lang presenteerde Edwin Diergaarde de middagshow, maar omdat hij meer tijd wil vrij maken voor zijn andere werkzaamheden neemt hij een stapje terug bij Decibel.

“We vinden het uiteraard jammer dat Edwin minder radio uren wil maken om zich zo op andere taken te kunnen richten maar we hebben daar alle begrip voor, laat Perry  Oerlemans van Radio Decibel weten. “Met Thorvald hebben we een zeer goede opvolger gevonden. Hij past perfect bij ons format en zorgt dagelijks voor een professionele, volwassen en vooral vrolijke noot. Precies wat je wilt horen als je op dat tijdstip onderweg bent van je werk naar huis."

De programmering van Radio Decibel blijft verder ongewijzigd. Barry Brand blijft de ochtendshow 'Dagstart' presenteren. Silvan Stoet en Lindo Duvall zullen ook nog steeds overdag te horen; zij combineren hun programma op Radio Decibel al een aantal jaar met hun werk bij Radio Veronica.