Home Landelijke radio Dj’s weg bij Slam!FM door reorganisatie

Dj’s weg bij Slam!FM door reorganisatie

Als gevolg van een reorganisatie zullen een aantal dj’s en medewerkers vertrekken bij Slam!FM. Volgens goed ingelichte bronnen moeten Martijn Lagrouw, Daniël Lippens en Timo Kamst het station verlaten, maar de zender zelf noemt geen namen. In totaal zouden er veertien mensen verdwijnen bij het radiostation, doordat ze worden ontslagen of doordat hun contract niet wordt verlengd.

Reden voor de ontslagen is volgens Slam!FM de economische crisis. "De wereldwijde economische crisis heeft ook impact op mediabedrijven. Mediabestedingen lopen terug en ook radiostations merken daar direct het effect van. Als gevolg van de economische omstandigheden is Slam!FM genoodzaakt de interne organisatie te wijzigen. Om efficiënter en kosteneffectiever te kunnen opereren is afscheid genomen van een aantal vaste medewerkers, waaronder ook een aantal dj’s. Slam!FM stelt de kwaliteit van haar producten centraal en is met de nieuwe organisatiestructuur klaar voor de toekomst om het merk verder uit te bouwen", zo laat een woordvoerster aan RadioFreak.nl weten.

Menno de Boer, DJ / Music & Program Director, betreurt het vertrek van de dj’s die het station noodgedwongen moeten verlaten. "Het team van Slam!FM is heel erg hecht. Het is vreselijk om een aantal gekoesterde talenten, die stuk voor stuk hun eigen unieke bijdrage aan de programmering hebben geleverd, te moeten laten vertrekken. Het zal de komende tijd voor iedereen wennen zijn niet meer met deze collega’s samen te kunnen werken", aldus de Boer.

Voor de luisteraar zal er weinig veranderen. "Het format en de programmering staan als een huis en zullen dan ook niet wijzigen. Slam!FM gelooft in haar toekomst en weet zeker dat ze ook met het afgeslankte team nog verder zal groeien in haar ambitie hét station voor jong Nederland te worden."