Home Landelijke radio Digitenne breidt ontvangstgebied uit

Digitenne breidt ontvangstgebied uit

Digitenne is vanaf vandaag in bijna de gehele Randstad te ontvangen. De enige Nederlandse aanbieder van digitale radio en televisie via de ether heeft haar ontvangstgebied uitgebreid naar Rotterdam en omstreken. Vanaf deze week hebben 400.000 nieuwe huishoudens de mogelijkheid om Digitenne te ontvangen.

Deze uitbreiding zorgt ervoor dat bijna 3 miljoen huishoudens gebruiken kunnen maken van Digitenne. De zenders van Digitenne bestrijken inmiddels het gebied tussen Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere en Utrecht.

Het gebied dat deze week toegevoegd wordt bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Bergschenhoek, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan de IJssel, Moordrecht, Nederlek, Nieuwerkerk aan de Amstel, Ouderkerk, Papendrecht, Reeuwijk, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam en Sliedrecht. Op www.digitenne.nl kunnen consumenten hun postcode en huisnummer in tikken en zien of zij binnen het ontvangstgebied van Digitenne wonen.

Via: Medianed