Home Landelijke radio Commerciële zenders starten nieuwe jaar met winacties

Commerciële zenders starten nieuwe jaar met winacties

Radio 10 geeft tot en met 22 januari dagelijks geld weg aan luisteraars die de lach van een bekende Nederlander herkennen. Het startbedrag van 'De Lach van 10' is 1000 euro.

Qmusic speelt het spel 'Win van de Wekker'. Tot en met 15 januari komen er dagelijks in een wisselend tempo bedragen voorbij. Als de luisteraar voor de wekker stop roept, wordt het laatst genoemde bedrag uitgekeerd.

Radio 538 betaalt tot 15 januari ieder uur een rekening van een luisteraars. Het radiostation kiest in 'Hierrr met je rekening' zelf de rekeningen met het beste verhaal erachter. Als de naam van de inzender door een van de dj's genoemd wordt, heeft de inzender een kwartier de tijd om de studio te bellen.

SLAM! geeft komende week een feestreis naar Marmaris in Turkije weg. Er staat een koffer in de studio, waarvan luisteraars op basis van de inhoud moeten raden van wie die is.

Bij Sky Radio maken luisteraars kans op een jaar lang gratis leven. Als ze het codewoord doorgeven maken ze kans dat het station voor heel 2016 de huur of hypotheek, boodschappen, kleding, benzine en de vakantie betalen.